Holistische gezondheidspraktijk

Madeleine's Blessings

Mini Retreat


Trauma, angsten en depressie

Vrijwel iedereen heeft hiermee in zijn/haar leven te maken terwijl  de één het meer op het pad tegenkomt dan de ander. Voor mensen met angsten of opgelopen trauma is het soms een enorme zoektocht om een weg te vinden om met hun pijn om te gaan. Het herbeleven of zelfs bespreken van het trauma of de angsten is bij veel therapie vormen een vereiste. Vaak is er echter sprake van diepe schaamte waardoor het moeten bespreken een enorme drempel kan zijn. 

In mijn werk kom ik veel mensen tegen die tegen levensvragen of angsten aanlopen of door opgelopen trauma (van hun naaste) hinder ondervinden in hun dagelijkse functioneren of omgang met anderen. Om hen hierin bij te kunnen staan heb ik me verdiept in trauma verwerking en ben inmiddels gediplomeerd TCT therapeut (Trauma Collapse Therapy Practitioner, post-hbo).


Anti-depressiva

Veelal proberen we de oplossing buiten onszelf te zoeken of wordt er naar medicatie gegrepen om maar vooral niet die angel te hoeven voelen die je pijnlijk herinnert aan hetgeen je zo graag achter je wilt laten om vervolgens weer voluit te kunnen leven. Het is een alom geaccepteerde vorm van symptoom bestrijding. Weet je huisarts geen raad met je, dan wordt er al gauw anti-depressiva voorgeschreven waarvan intussen 1,2 miljoen Nederlanders afhankelijk zijn. Inmiddels is er ook een groep gebruikers die het gevaar inziet van deze middelen omdat ze zwaar verslavend zijn. Zij zoeken een weg in natuurlijke middelen maar door de wildgroei aan aanbod is dat soms een lastige opgave. Vooral als je je mentaal een tijdje minder sterk voelt en je niet wilt riskeren dat je voor iets kiest wat voor jou minder geschikt is. Daarnaast kan het lastig zijn om iemand te vinden die je vertrouwt, waarbij je je op je gemak voelt en waarbij je je kwetsbaar durft op te stellen.


Madeleine's Blessings

Voor deze groep is er een mogelijkheid om binnen een veilige setting naar binnen te keren om op subtiele wijze naar de pijnlijke angel te gaan kijken, deze te onderzoeken en er als het ware ‘vrienden’ mee te worden om er vervolgens voorgoed afscheid van te kunnen nemen.

Na jarenlang de hennepplant te hebben bestudeerd en ermee te hebben gewerkt (zie mijn ander site GreenCalls) heb ik hetgeen gevonden waarnaar ik al jaren op zoek ben; een milde stof uit hennep, die toegang geeft tot de diepere lagen van ons bewustzijn maar dat in tegenstelling tot THC, die dat ook doet, wél legaal is. Om dit te kunnen bereiken is er gebruik gemaakt van speciale cannabinoiden in de hennepplant, gevangen in rauwe cacao met zuivere natuurlijke ingrediënten die op elkaar inwerken en elkaar versterken (symbiose).

Madeleine’s Blessings zijn bonbons die daaruit ontwikkeld zijn met een bepaalde compositie cannabinoiden (CBD) type in microdosis die de eigenschappen van THC benadert maar niet de negatieve effecten ervan in zich draagt. Deze zijn verwerkt in een speciale pure (ook wel bekend als ‘ceremoniële’ of ‘sacred’) cacao.

Contact

Regina

Hoe ziet dit mini retreat eruit: we starten met thee en de Madeleine’s Blessings. Samen werken we met zaken die zich vaak diep en op onbewust niveau genesteld hebben. Dit is een kwetsbaar gebied en vereist volledige aandacht, diepgaande zorg en absoluut discrete begeleiding. Dit kan je dan ook van mij verwachten; geen gezweef, maar nuchter en to the point.

Hierna volgt een heerlijke massage waarbij je in diepe ontspanning komt en je je meer open zal gaan stellen voor hetgeen er voor jou duidelijk gemaakt mag worden. Geen enkele (psycho)therapeut kan tenslotte zo diep op jouw zielsniveau komen als jij zelf. Dit retreat opent als het ware de deuren naar dat niveau zodat jij een stap naar binnen kan zetten om zaken te helen/te veranderen waardoor jij meer vrijheid in je leven zal gaan ervaren.

Er wordt op een subtiele manier moed van je gevraagd. Met andere woorden; je wordt uitgenodigd om uit je slachtofferrol  te stappen en (weer) regisseur van je leven te worden! Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in het waarom van ervaringen, situaties en/of relaties, waardoor je het spel van oorzaak en gevolg beter gaat begrijpen. Vervolgens voel je je vrijer doordat je je naasten kan vergeven omdat je inziet dat deze niet voor niets op je pad kwamen.

Nadat de massage is geëindigd houden we een nabespreking en kijken we samen of er/welke nazorg nodig of wenselijk is. De kosten voor dit 3 uur durende mini retreat kan je vinden in de tarievenlijst. 

Ben je op zoek naar een andere benadering voor het opruimen van hetgeen een vervuld leven tegenhoudt? Of wil je gewoon eens een diepe ontspanning ervaren waarbij je  op een veilige manier meer inzicht in je leven krijgt? Ben je benieuwd wat dit mini retreat voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Ik sta je graag te woord.

Voel je welkom!

Regina Breeschoten

p.s.: Dit mini retreat is binnenkort ook in groepsvorm te boeken, we kijken hierbij ook naar meerdaagse mogelijkheden in het buitenland. Er is dan extra begeleiding aanwezig en een aangepast programma tegen een groepsprijs. Dit is nog in ontwikkeling.

Madeleine's Blessing Mini Retreat

Wil je een afspraak maken om kennis te maken en/of te ervaren wat de Madeleine’s Blessings voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Contact

Blijf op de hoogte

Je aanmelding is binnen! Oeps! Er ging iets verkeerd

Webdesign by iv-agency