Over Maison Madeleine

Maison Madeleine

Holistisch gezondheids­praktijk

Ben jij toe aan een massage en woon of werk je in de omgeving van Veenendaal? Heb jij behoefte aan en massage bij pijn, stress of even lekker ontspannen? Hiervoor ben je bij Maison Madeleine te Veenendaal op het juiste adres. Ik, Regina Breeschoten, ben als massagetherapeut werkzaam in een gezellige en kundige massagepraktijk waar een persoonlijke benadering centraal staat. Ik luister naar je wensen en behoeften en kies voor een behandeling die hier perfect op aansluit. Benieuwd waar ik je mee kan helpen? Neem gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord.

Medical Masseur Veenendaal

Daarnaast werk ik als Medisch Masseur (ZZP) onder de paraplu van Medical Masseur te Utrecht met als locatie Veenendaal.  

Ik heb een holistisch/medische massagepraktijk voor onder andere ontspanningsmassage met de intentie dat deze een preventieve werking heeft op momenten waarop je (lichaam) stress ervaart.

Als je last hebt van nek en schouders of andere stress gerelateerde klachten kan je dus bij mij terecht. Ik ga voor een persoonlijke benadering denk altijd met je mee. Je wordt vriendelijk ontvangen in een sfeervolle massageruimte waar je door het warme licht, de fijne geuren, ontspannende muziek en de zachte materialen direct thuis zal voelen.

Wil je een moment van ontspanning in deze tijden van verandering? Neem eens gas terug en ervaar de weldadige werking van een ontspannende massage. Plan gemakkelijk een afspraak in. 

Voor elke klacht een passende massage

Bij Maison Madeleine kan je voor vele soorten massages. Naast mijn specialisatie in ontspanningsmassage en massage bij kanker kan ik je helpen bij verschillende klachten zoals:

Massage bij kanker

Door het geven van workshops in het bereiden van een heilzame olie kwam ik meer en meer in contact met cursisten waarbij de heftige diagnose kanker gesteld was. Mijn interesse in geestelijke en lichamelijk gezondheid in combinatie met deze vaak onvoorspelbare ziekte werd vervolgens gewekt.

Op een gegeven moment werd mij door een dame, met uitgezaaide darmkanker (fase 4), gevraagd of ik haar eens een massage met mijn olie wilde geven. Zij gaf vervolgens aan erg gebaat te zijn bij deze massage waarbij ze eens even niet als patiënt gezien werd waarbij ze puur uit medische noodzaak aangeraakt werd maar de waarde van persoonlijke aandacht ervaarde door mijn massage.

Ik ben me vervolgens gaan verdiepen en ben diverse opleidingen en cursussen op het gebied van gezondheid en massages gaan volgen. In 2022 heb ik de HBO module Massage bij Kanker bij het Instituut voor massage bij kanker te Utrecht afgerond. Er volgden meer massages met kankerpatiënten en het geeft mij inmiddels enorme voldoening om van betekenis te zijn voor deze mensen.

Bij deze zeer zachte massage wordt rekening gehouden met contra-indicaties rondom de gevolgen van de ziekte kanker. Voorafgaand aan de massage zal gevraagd worden om een anamnese formulier in te vullen waarin gevraagd wordt naar gebruik van medicatie, operationele ingrepen, pijnen en dergelijke. Naar aanleiding daarvan wordt een massageplan opgesteld. Hierop wordt de voortgang van de behandeling(en) bijgehouden. Eventueel kan het massageplan met de behandelend arts besproken worden. 

Maison Madeleine

Kom langs in Veenendaal

Kom bij mij langs voor een persoonlijke behandeling gericht op je behoeften. Je vindt de praktijk aan de Recterstraat 16 te Veenendaal die gemakkelijk te bereiken is per fiets, auto en met het openbaar vervoer. Mijn praktijk is elke werkdag geopend van 10:00-21:00 uur. Ben je niet in de gelegenheid en wil je toch liever op ander een tijdstip? Je bent van harte welkom om eens langs te komen of te bellen om de mogelijkheden te bespreken. Zie ik je binnenkort? Met warme groet,

Regina Breeschoten

Contact

Blijf op de hoogte

Je aanmelding is binnen! Oeps! Er ging iets verkeerd

Webdesign by iv-agency