Holistische gezondheidspraktijk

Massage service

Hotels, retreats en vakantieparken

Restaurants en terrassen zitten weer vol en mensen genieten volop van elkaars gezelschap. Deze tendens uit zich ook in de bezetting van hotels, retreats en vakantieparken die inspringen op de behoefte van hun gasten door hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De steeds meer bewust levende mens legt de focus op een gezonde en relaxte leefstijl waarbij zowel lichaam als geest volop aandacht krijgt.

All-in verblijf

In het verlengde hiervan zoekt men verblijven waarbij er, naast lekker eten en een dito bed, gekozen wordt voor locaties die diverse faciliteiten aanbieden op het gebied van ontspanning. Of het nu gaat om de verhuur van E-choppers, een uurtje fitness, een yogales of een middagje sauna, uw gasten kiezen graag voor het gemak van een totaalaanbod onder één dak.

Wellness oord

Steeds meer bedrijven binnen de hospitality branche besluiten daarom tot het upgraden van hun organisatie naar een volwaardig wellness oord waar gasten kunnen genieten van diverse mogelijkheden om hun lichaam en geest te ontspannen.

Concreet betekent dit dat het organiseren hiervan effect zal hebben op uw timemanagement door extra werkzaamheden met betrekking tot beschikbaarheid, agenda beheer en financiële afhandeling bijvoorbeeld. Tijd die u wellicht efficiënter zou willen besteden.

Door gebruik te maken van onze flexibele massage service kunt u rekenen op ontzorging waardoor u, maar ook uw personeel, zich kan blijven richten op uw core-business;  namelijk het verzorgen van uw gasten.

Massages op uw locatie

Om uw aanbod qua faciliteiten op het gebied van wellness compleet te maken mag het aanbieden van de mogelijkheid om massages te reserveren voor of door uw bezoekers uiteraard niet ontbreken. Hierin voorzien wij graag; samen met een team enthousiaste en gediplomeerde masseuses verzorg ik professionele massages op locatie, met persoonlijke én toegewijde aandacht voor uw gasten.

Review

'Wij vonden het heerlijk! Het is dat Veenendaal een beetje te ver weg ligt. Anders kwamen we nog eens langs. Maar wie weet voor in de toekomst. Veel succes met je praktijk!'

Marcel uit Wilnis
Gast bij Soof Retreats

Til uw bedrijf naar een hoger niveau!

Inmiddels hebben we succesvolle samenwerkingsverbanden met o.a. Van der Valk hotels en vakantiepark Soof Retreats waar we zowel solo als duo ontspanningsmassages verzorgen. Bent u eigenaar, bedrijfsleider of manager van een hotel, B&B, spa, retreat of vakantiepark dan komen we graag met u in contact. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via:

info@maison-madeleine.nl
06-38710998

(zie ook app icoon hiernaast)

Graag tot binnenkort!
Regina Breeschoten

Contact

Blijf op de hoogte

Je aanmelding is binnen! Oeps! Er ging iets verkeerd

Webdesign by iv-agency