Holistische gezondheidspraktijk

Lichaams­massage

Wat is een lichaams­massage?

De lichaamsmassage is de meest uitgebreide massage. Het lichaam ondergaat een zachte ontspanningsmassage die begint vanaf je nek en schouder, vervolgens rug en benen/voeten. 

Ook worden armen en handen meegenomen in de behandeling. He gaat om een zachte ontspannende massage waarbij heilzame hennep olie gebruikt wordt aangevuld met etherische olie naar wens of behoefte.

Wanneer kan een ontspannings­massage helpen?

Hoe wordt de massage uitgevoerd?

Bij deze massage wordt er begonnen met een geurenreis. Hierbij mag jij bepalen met welke etherische olie jij gemasseerd wil worden. Na een moment van ontspanning en afstemming begint de massage. Bij deze massage wordt het lichaam afwisselend met zowel met een lichte als gemiddelde druklevel gemasseerd.

Welke invloed kan een de massage hebben?

Massage boeken?

Vertraag, ontspan en voel…. kom even tot rust en gun jezelf een momentje me-time. Laat alles los en laat je onderdompelen in een omgeving waar er aandacht is alleen voor jou. Waar gewerkt wordt met eerlijke en 100% natuurlijke producten die jouw lichaam en geest upliften. Kom naar de plek bij uitstek om te onthaasten en waar jouw welzijn op de eerste plaats komt.

Edit Template

Contact

Blijf op de hoogte

Je aanmelding is binnen! Oeps! Er ging iets verkeerd

Webdesign by iv-agency