Holistische gezondheidspraktijk

Producten

Productaanbod

Gezond zijn is niet een vanzelfsprekend iets. Een digitale wereld heeft zeker voordelen; vrijwel alle informatie is beschikbaar en we kunnen steeds meer een beroep doen op onze eigen ervaringen en inzichten maar kunnen we ook leren van die van anderen. Tenslotte is elk mens uniek, heeft een andere levensstijl en behoeften waardoor niet iedereen bij dezelfde voeding of producten gebaat is. Wat wij aanbieden is veelal maatwerk, daarom vinden wij persoonlijk contact belangrijk.

Wij zijn altijd op zoek naar zuivere producten en diensten die onze gezondheid ondersteunen. Van deze producten maken we zelf gebruik maar werken er ook mee in onze gezondheidspraktijk. Met onze eigen ervaring kunnen we dan ook echt achter een product staan en gedegen advies geven. Graag werken we samen met producenten die openstaan voor onze, op klantervaring/-behoefte gebaseerde, input. Zodat we op basis daarvan de vertaalslag kunnen maken van nieuwe inzichten in combinatie met vooruitstrevende technologieën ten behoeve van onze fysieke en mentale gezondheid naar een concreet product of concept. De producten die we aanbieden hebben daardoor soms wat meer uitleg of begeleiding nodig. Daarnaast sparren we graag met onze klanten om samen zo mogelijk tot een gewenst resultaat te komen. We streven we daarbij altijd naar de beste kwaliteit. Niet alles is namelijk wat het lijkt, soms lijken of zijn inzichten achterhaald of staan individuele ervaringen haaks op de algemeen geaccepteerde kennis. 

Neem daarom bij vragen dus gerust contact op. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment.

Assortiment:


Biokissed Wellness Strip

In 1 minuut inzicht in je gezondheid

Heb jij vage klachten waar je huisarts geen vinger op kan leggen, heb je bloedonderzoeken laten doen maar heeft dit geen oplossing geboden of wil je gewoon eens een check-up doen om je gezondheid te monitoren, dan is er nu een snelle, eenvoudige en laagdrempelige oplossing.

Sinds begin 2020 is er een unieke urine strips ontwikkeld met een AI technologie ondersteunde app. Vervolgens zijn deze begin 2024 naar Europa over gevlogen en zijn ze inmiddels in 32 landen verkrijgbaar. In mei 2024 zijn we distributeur geworden van deze  strips vanwege de goede eigen ervaringen. Deze test checkt je urine op 10 parameters zoals vitaminen, mineralen, PH waarde, oxidatieve stress, orgaan functies, waterinname, leukocyten (geven inzicht in ontstekingen) etc. Het unieke eraan is dat je via  het scannen van de QR code direct inzicht krijgt in jouw gezondheid. Vervolgens krijg je, door dieper in het systeem te gaan, voedingstips aan de hand van jouw aandachtspunten, dus je tekorten of juist overtollige inname waardoor onbalans in je lichaam kan of is ontstaan. Mocht je daarmee geen vooruitgang boeken dat is suppletie in een aantal gevallen een optie.

:et wel; deze test is geen vervanging van een medisch consult. Het is bedoeld als indicatief inzicht in je gezondheid. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts of specialist.

De prijs: 10 euro per strip. Neem voor aanschaf en meer uitleg gerust contact  op.


Magnesium Forever

Het anti-stress mineraal

Zuurstof en water zijn essentieel voor ons, dit geldt ook voor magnesium; de regisseur van ons lichaam. 

Wist je dat een groot gedeelte van de bevolking een chronisch tekort heeft aan magnesium door o.a. het feit dat ons voedsel veelal op glasvezel wordt verbouwd? We zijn bij stoffen als ijzer gewend dat we dit makkelijk kunnen meten middels bloedonderzoek. Magnesiumniveaus zijn helaas lastiger aan te tonen, aangezien het mineraal voor het grootste deel ín je botten, tanden, cellen, spieren, organen en zenuwweefsel zit. Ongeveer 1% zit in je bloed, dus met bloedonderzoek alleen is geen betrouwbaar beeld vast te stellen. Vaak wordt ook met behulp van een urineonderzoek of celonderzoek bepaald of je een scheve magnesiumhuishouding hebt. Een tekort kan de oorzaak van o.a. hartritmestoornissen, slaapproblemen, angststoornissen, spijsverteringsproblemen etc zijn. Magnesium ondersteunt de communicatie tussen zenuwcellen wat gunstig is voor je gemoedstoestand en geheugen. In onze massages wordt bij spierknopen en verklevingen met succes met deze producten gewerkt. Vraag gerust naar de prijslijst.

Ons advies; doe eerst een de Biokissed urine test zodat je geen onnodige producten aanschaft.


Aqua Vitae waterfilter

Drink jezelf schoon!

Ongeveer 11 miljoen Nederlanders slikken regelmatig medicijnen waarvan honderd duizenden te lang verslavende pillen slikken. Denk aan anti-depressiva maar ook anti-conceptie pillen en chemokuren. Dit komt in het riool en vervolgens in ons drinkwater terecht. Wist jij dat er slechts 60% medicijn resten uit ons drinkwater gefilterd kan worden? Daarnaast; steeds regelmatiger komt in het nieuws dat in bepaalde gebieden in ons land het drinkwater gekookt moet worden om het veilig te kunnen drinken. 

De Aqualine 12 alkalisch is een 5-in-1 watersysteem wat je water filtert, vitaliseert en alkalisch (basisch) maakt kristalhelder en optimaal drinkwater in een handomdraai. De Aqualine systemen zijn beschikbaar voor kleine en grote huishoudens, praktijken en sportcentra’s (verkrijgbaar in 5 liter, 12 liter of 18 liter), kan overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten. De Aqua Vitae wordt geleverd inclusief certificaten en is te bestellen op de site van Aqua Vitae.

Neem contact met ons op voor een korting van 10% op de aanschafwaarde!Madeleine's Blessings

Cacao meets Hemp!

Na jarenlang onderzoek en gewerkt te hebben met hennep (zie mijn andere website GreenCalls.nl), hebben we eindelijk een cannabinoïde gevonden die dieper op ons bewustzijn inwerkt. Madeleine’s Blessings zijn bonbons met een unieke compositie van deze cannabinoïde (CBD) in microdosis die de eigenschappen van THC benadert maar niet de negatieve effecten ervan in zich draagt. Deze zijn verwerkt in een pure (ceremoniële) cacao met o.a. kruiden waaronder kaneel en natuurlijke zoetstof (geschikt voor diabetici). Dit zijn vegan en glutenvrije natuurlijke producten, die op elkaar inwerken en elkaar versterken (symbiotische werking).

De zuivere ingrediënten waarmee de Madeleine’s Blessings zijn gemaakt kunnen je op dieper niveau en subtiele wijze inzicht geven in het waarom van je angsten en trauma’s, wat je ervan kan leren en hoe je ze achter je kan laten. 

De cacao waarvan de bonbons gemaakt zijn is puur, rauw en onbewerkt. Om deze kwaliteit te onderscheiden van de reguliere cacao voor het maken van chocolade noemt men dit ‘ceremoniële cacao’. De drank van deze rauwe cacao wordt veelal gedronken in Cacao Ceremonies die al eeuwenoud zijn en hun oorspong vinden in Midden- en Zuid Amerika. 

Begeleiding bij een eerste kennismaking van de bonbons is verstandig. Vandaar dat ze uitsluitend te bestellen na zijn het volgen van de Madeleine Blessings mini retreat. Wel blijft het mogelijk om flesjes van onze CBD olie te bestellen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact

Blijf op de hoogte

Je aanmelding is binnen! Oeps! Er ging iets verkeerd

Webdesign by iv-agency