Holistische gezondheidspraktijk

Gezichts­behandelingen

Natuurlijke producten

Al jaren maak ik mijn eigen gezichtsverzorgingsproducten omdat ik dan weet wat ik op mijn gezicht aanbreng. Daarnaast merkte ik dat ik er niet alleen erg veel plezier in had, maar dat ook familie en vrienden er goede ervaringen mee hadden. Ik besloot daarom om diverse cursussen te gaan volgen om de uitgebreidere kennis professioneel in te kunnen zetten. 

Producten uit de natuur

De gezichtsbehandelingen wijken volledig af van de gezichtsbehandelingen die je ooit hebt ondergaan. Je zal ervaren hoe prettig je huid na de behandeling zal aanvoelen. Het verschil zal je verbazen… Bij deze gezichtsbehandelingen wordt er namelijk uitsluitend gebruik gemaakt van producten uit de natuur dus geen kant-en-klare tubes of potjes van merken. Mijn ervaring is namelijk dat er veelal microplastic (scrub) maar ook alcohol en andere toevoegingen zijn gebruikt om de schoonheidsproducten houdbaar te maken. Deze stoffen zijn vaak niet de allerbeste voor je gezicht. 

Veel van deze stoffen zijn te vervangen door natuurlijke varianten. En een lange houdbaarheid is niet van belang als je ze vers maakt en direct gebruikt. Daarnaast zijn mijn zelfgemaakte gezichtscrèmes en balsems sowieso minimaal 3 maanden houdbaar.

Producten

De producten die ik gebruik worden daarom voor en tijdens je behandeling ter plekke gemaakt. Om je een idee te geven vind je hieronder ingrediënten waarvan ik onder andere gebruik maak:

Aanvullende producten

Verder vul ik mijn zelfgemaakte producten aan met hetgeen de natuur biedt. Ik beweeg hierin mee per seizoen.

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

Gezichts­behandeling

Om deze gezichtsbehandeling te kunnen geven heb ik diverse certificaten gehaald bij Stichting Wellness en Aromatherapie (docent: Ellen Wagenaar). Zij heeft tientallen jaren ervaring in het geven van schoonheidsbehandelingen en in aromatherapie.

Contact

Blijf op de hoogte

Je aanmelding is binnen! Oeps! Er ging iets verkeerd

Webdesign by iv-agency