Holistische gezondheidspraktijk

Zwangerschaps­massage

Wat is een zwangerschaps­massage?

Zwangerschapsmassage wordt gegeven vanaf 16 weken. Het is een massage die in zijligging wordt uitgevoerd. Je lichaam wordt ondersteund door kussens zodat je zo comfortabel mogelijk ligt tijdens de massage.

De massage wordt zacht uitgevoerd waardoor zowel jij als je kindje heerlijke kunnen ontspannen. Indien gewenst wordt er een zachte doek over je ogen gelegd zodat je je helemaal naar binnen kan richten en optimaal kan genieten van deze ontspannende behandeling. We bespreken voorafgaand aan de massage wat je wensen zijn; wil je dat je buik meegenomen wordt in de massage, hoe lig je het liefst, heb je vermoeide voeten en wil dat daar extra aandacht aan gegeven wordt etc.

De voordelen van een zwangerschaps­massage

Combinatiebehandeling

Zwangerschapsmassage kan ook uitgevoerd worden in combinatie met een gezichtsbehandeling. Het tarief wordt daarbij gereduceerd. Neem gerust contact op om mogelijkheden of je wensen te bespreken.

Massage boeken?

Vertraag, ontspan en voel…. kom even tot rust en gun jezelf een momentje me-time. Laat alles los en laat je onderdompelen in een omgeving waar er aandacht is alleen voor jou. Waar gewerkt wordt met eerlijke en 100% natuurlijke producten die jouw lichaam en geest upliften. Kom naar de plek bij uitstek om te onthaasten en waar jouw welzijn op de eerste plaats komt.

Contact

Blijf op de hoogte

Je aanmelding is binnen! Oeps! Er ging iets verkeerd

Webdesign by iv-agency