Holistische gezondheidspraktijk

Arrangementen

Neem een moment voor jezelf..

Maison Madeleine biedt diverse verwen-arrangementen aan. Kom tot rust,  laat je onderdompelen in heerlijke geuren, geniet van welverdiende tijd voor jezelf en laat je verwennen tijdens een rustmoment met thee en wat lekkers…

en laat je eens lekker in de watten leggen.

Jong of ouder, sporter of beauty queen… voor ieder een arrangement op maat.


Arrangement 1

Sweet Summer

In dit arrangement staat de mango centraal met haar heerlijke geurbeleving die lichaam en geest kalmeert en ontspant. De fruitzuur lichaamspakking is op basis van Sheabutter, Cocos olie en tamarinde extract (hydratatie, bestrijdt cellulaire veroudering en behoudt elasticiteit). Mooie ingrediënten welke de huid hydrateren en vernieuwen. 

De behandeling duurt 1,5 uur en bestaat uit:


Arrangement 2

Creamy Rose

In dit arrangement staat de roos centraal met haar heerlijke geurbeleving die lichaam en geest kalmeert en ontspant. De crèmepakking rozen is op basis van Sheabutter en Cocos olie. Mooie ingrediënten die de huid hydrateren en intens voeden. De roos staat alom bekend om de herstellende en verzorgende eigenschappen, geschikt voor droge huid en onzuiverheden.

Deze behandeling duurt 1,5 uur en bestaat uit:

Arrangement 3

Body & Wellness

Dit arrangement staat in het teken van jouw gezondheid. Ben jij een intensieve sporter, zit je veel achter je computer of sta je onder voortdurende druk? Heb je daardoor spierknopen, last van nek/schouders of spanning in je hele lijf, kom dan tot rust en voel de weldaad van deze ontspannende behandeling met het anti-stress mineraal magnesium.

Deze behandeling duurt (*ruim) 1,5 uur en bestaat uit:

Arrangement 4

Me-Time

Bij dit verwen arrangement word je verzorgd met handgemaakte biologische gezichtsproducten met aansluitend een heerlijke ontspanningsmassage. De behandeling duurt 1,5 uur en bestaat uit:

Arrangementen

Bovenstaande arrangementen zijn ook als pakking Gebruik onderstaande knop om één van bovenstaande arrangementen te reserveren.

Contact

Blijf op de hoogte

Je aanmelding is binnen! Oeps! Er ging iets verkeerd

Webdesign by iv-agency