Holistische gezondheidspraktijk

THE MISSING LINK IN DE WELLNESS EN GEZONDHEIDSZORG

Biokissed is een organisatie die de eerste scanbare health strip ter wereld op de markt heeft gebracht. Door de strip 3 seconden in je urine te houden, vervolgens te scannen, weet je binnen 1 minuut hoe jouw gezondheid ervoor staat. Mijn ervaring ermee is dat ik op de schaal van 1-10 van 5.4 binnen 14 dagen naar een score van 7.3 ging door de tips op te volgen die in hun gratis app staan. De strips kosten slechts 10 euro/stuk en zijn ten opzichte van preventieve bloedtests enorm laag in prijs.

Biokissed is in 32 landen actief met 600 distributeurs. Op de strips worden 11 parameters gecheckt zoals vitaminen, mineralen, PH waarde, oxidatieve stress, ontstekingswaarden, water inname, proteïne gehalte etc. En er wordt gewerkt aan nog 10 extra parameters. In mijn praktijk wordt daarom ook volop gewerkt met deze strips om direct inzicht te krijgen in de algemene gezondheid van mijn cliënten.

Ben jij een professional in de gezondheidsbranche (coach, therapeut, masseur, sportschool eigenaar, fitness instructeur, arts) en wil je praktijk een extra tool geven of wil je naast je werk hiermee een leuke business opstarten om jezelf en mensen om je heen te motiveren om gezond(er) te worden? Je kan al vanaf 10 stuks instappen. Neem dan gerust contact met me op, dan help ik je er graag mee op weg.

MIJN PERSOONLIJKE ERVARING MET BIOKISSED STRIPS

Contact

Blijf op de hoogte

Je aanmelding is binnen! Oeps! Er ging iets verkeerd

Webdesign by iv-agency